3 januari 2011

Skön start på nya året

Nyårsafton var väldigt lyckad, vi hade riktigt roligt och hundarna blev inte rädd för några smällare.
Nyårsdagen spenderades dock mestadels i soffan, men igår fick jag ett superryck. Jag hade ju redan innan nyårsafton börjat slänga ut julen men det fanns ändå en hel del kvar som åkte igår. När jag ändå fick ett ryck så passade jag på att städa och röja lite överallt. Städade skåp och garderober, organiserade i lådor och i badrummet osv... SÅ SKÖNT! Varför får jag alltid ett sånt ryck så jag städar bort julen?  Kanske bara är att tacka och ta emot.

Dagen före nyår var vi i stan och då passade jag på att köpa lite blommor... och lökar!
Jag har vår här inne även fast vintern ute bara börjat... Igår körde Erik igång skotern.

Det enda som är kvar av julen är julgranen, dom snygga adventsstakarna och gardinkapporna i köket.. Men jag har en liten känsla av att de åker idag. Jag har nämligen tagit ledigt :)
Jag är sugen på att möblera om lite, byta ut några möbler och göra iordning i rummet på övervåningen. Det rummet är just nu kallställt, fullt med saker (TV, stereoanläggning m.m.) men utan möbler. Jag har påbörjat ett pysselrum där uppe men ska även ha en del till gästrum och myshörna.  Rummet är ganska stort och har snedtak, vi har tapet och målarfärg men inget blir gjort. Det står en bit ner på våran lista om vad som måste göras :)

Hundarna har ätit och varit på promenad så nu är det min tur att få i mig lite mat. Gårdagens lasagne blir bra. Sen ska jag försöka vara lite aktiv här hemma!

1 kommentar:

  1. vad härligt med ett eget pysselrum
    jag planerar ett jag med i garderoben
    försöker planera in en smart lösning eftersom utrymmet är så litet .

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!