19 januari 2011

Gästrummet klart!

Åh vad härligt!

I söndags började vi renovera gästrummet som tidigare hade beige/brunmönstrade tapeter, hälften bleknat och hälften gulnat. Självklart kom jag inte på att ta en före bild förrän vi hade börjat spackla men ni ser iallafall de gräsliga tapeterna :)Inte så snyggt va?

Men kolla nu!!!

Tapeten är Nina Campbell - Orchard Blossom 01
Nu medan jag letade efter beteckningen på tapeten på internet så upptäckte jag att Nina Campbell har väldigt mycket snygga tapeter! Tur jag inte sett alla andra när jag valde den här tapeten för då hade jag nog stått kvar på Färg och Tapet än idag!

Här är skrivbordet jag målade om! Det är ljusljusljusgrått, men ser rätt vitt ut. Min nya blogghörna!

Garderoberna!


Bytte knoppar på garderobsdörrarna. Jag tog första bästa jag hittade i mitt lager men det vart ok. Skulle vilja ha vita eller gråa porslinsknoppar! Ser lite fjuttigt ut men det får duga ett tag.Äntligen klart. Nu till köket...
Så här såg det ut i söndags! Nu har vi spacklat femtioelva gånger så imorgon kanske vi kan börja tapetsera!

Kram Viktoria

2 kommentarer:

 1. Åh vilken underbar tapet tora! Den var så vacker, o samtidigt mysig o hemtrevlig. Kul o få se den live när jag kommer hem!
  Jag är i lägenheten, ska söka lite jobb(försöka), har just gjort vitchokladcheesecake m. hallonsås till helgens krängning :)svårt o hålla sig till lördag bara..
  Imorgon kommer ankan o acke på midda, du vet min barndomskompis som är uppvuxen i huset till vänster om helena o peter. ska spela lite spel o dricka vin!
  Va ska ni göra?
  kram!

  SvaraRadera
 2. visste inte vad jag skulle välja under profil så jag tog anonym?
  /Matilda

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!