15 januari 2011

Köksplaner...

Ja nu är det lördag. Det är -29 grader ute så vi håller oss inomhus idag! En sväng ska vi iväg dock, vi måste ju hämta järnspisen vi köpte men aldrig varken betalade eller hämtade..! Så, vi ska på loppis :)
Motorvärmarn är inkopplad och i väntan på bilen så sitter jag och planerar en budget renovering av vårt kök. Jag vill ha en ny diskbänk så jag kikar på lite hoar på internet... Híttar inte det jag vill ha. Vi har bestämt oss för en modern variant iallafall, som kontrast till allt gammeldags :) Vi vill ha två fyrkantiga hoar men vet inte vart man ska köpa eller vad det kostar. Det blir ekbänkskivor och lite ommöblering av diskmaskin och skåp. Två underskåp får försvinna för enkelhetens skull och så sätter vi dit ett skynke istället, kan bli nog så bra!
Diskbänken ska även flyttas framför fönstret istället för instängt i ett hörn!


Överskåpet till vänster om skafferiet skulle jag vilja ta bort och sätta dit öppna hyllor. Min sambo är inte lika taggad på denna renovering som jag är :)
Tur vi har kvar tapet!


I sommar ska vi nog själva måla köksluckorna och byta handtag.. Skulle kosta ca 15.000 att lämna in för lackering och vi har inte direkt råd med varken det eller byta kök. Så vi gör själv och får stå ut med det tills vi sen får byta ut allt om ett par år. Kanske. hehe


Ha en bra dag!!


4 kommentarer:

 1. Blir spännande att följa och se hur det blir! =)

  Ha en skön dag

  Kram Dessie

  SvaraRadera
 2. Köp runda sinkar !! skit snyggt ju, när kommer du hem nästa gång? Puss/ lil sis

  SvaraRadera
 3. Budgetrenoveringar är minst lika snyggt! Och dessutom tenderar de att bli mer kreativa och personliga!! :)

  Kram sandra

  SvaraRadera
 4. Har hittat din blogg! Vad fint det blev med kökstapeten! Vi hade den fast beige i stan. Älskar den!
  Kram Frida på storvägen ;)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!