18 januari 2011

Gästrum makeover!

Hej!
Ja nu har jag inte riktigt haft tid att skriva på ett tag.. Samtidigt som jag jobbar heltid håller vi på med lite målning och tapesering där hemma!

Gästrummet målas vitt, utom en vägg som ska tapetseras med en riktigt fin tapet. Jag minns inte riktigt vad den heter men jag kan kolla upp namnet tills jag då ni får se bilden av resultatet :)

I lördags hade vi några vänner på besök så jag passade på att egga grabbarna på att plocka ner det där köksskåpet som så länge fått vänta. Så nu är det borta! Det var ett hål i väggen bakom det, förmodligen nån gammal vädringslucka eller liknande så vi har kämpat med att laga det också. Så ikväll när vi tapetserar gästrummet så hoppas jag vi hinner göra klart köket också. Igår hann jag inte göra så värst mycket då vi hade kvällsmöte.. Men idag är jag peppad, nu ska det bli klart!

Lite typiskt bara att hyllorna jag skulle vilja ha i köket finns på IKEA. Typ 25 mil bort :(

Funderar på att måla om en stinghylla tills vidare, känns lite skadligt men... Det är en liten variant med två hyllplan och skulle nog funka ett tag om jag målar hyllorna vita.. Fast jag vill ha tre hyllplan..


Ikeas hylla heter EKBY BJÄRNUM och konsollerna kostar 99kr/paret och hyllplanet 199kr.
Snyggt!

ha en bra dag!

1 kommentar:

  1. byt bakgrund, man ser inte vad det står/ alex

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!