8 februari 2011

Dinner is served.


Mums vad gott det blev! Jag som älskar sås m.m. behövde faktist ingen till det här! Nyttigt OCH gott, helt otroligt :) Salladen innehåller ruccola, grov bulgur, hackad tomat, kalamataoliver, soltorkade tomater och fetaost. Även ugnstekta morötter, fänkål, röd paprika och rödlök. I salladen finns också lite timjan, flingsalt, peppar och olivolja :)

Köttet brynde jag i ugnen 20 min på 225 grader, sedan kletade jag in det i smör, vitlök, peppar, salt, rosmarin och timjan och det gick gosa på i ugnen på ca 120 grader tills det nådde den temp jag ville ha. Som jag skrivit tidigare vill jag ha det väldigt blodigt :)


Bara för att det var en hyffsad nyttig middag så tänkte jag ta mig lite vaniljglass med passionsfrukt till efterrätt lite senare:)

4 kommentarer:

  1. Hej, härlig blogg! Jag kom in på din gamla blogg och är jätteinspirerad av din gjutning du gjorde i juni? Iaf så undrar jag var du hade för betong? hälsningar Jenny

    SvaraRadera
  2. Jag använde finbetong! Det finns en jättefin hobbybetong på panduro om man inte behöver så mycket, annars kan man köpa i byggvaruhus osv, i större säckar! (Jättetunga!) Kul att du blev inspirerad!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!