23 november 2011

Årets adventljusstake

Hej på er!

Enda sedan förra julen har jag planerat årets adventljusstake... Jag ville ha blockljus (eftersom att vanliga ljus hinner brinna ner flera gånger innan det är dags att tända nästa ljus..) och jag ville även helst ha små emaljerade siffror att hänga på.. Har letat på internet och hittade endast på en hemsida... en jättefin butik! men som så klart saknade nätbutik... Andra gången jag råkade hamna på den sidan så upptäckte jag att man kunde maila in en beställning!! Weeii..
Idag kom paketet...


Hade även beställt en liten patinerad lerkruka men tyvärr gick den sönder innan den hann komma till min brevlåda... Ska se om den går att limma för den var så fin!

Här kommer lite bilder... för idag har jag påbörjat uppdrag adventspynt!

Jag ställde blockljusen på en stor oval bricka där det finns plats för lite annat smått och gott :)


Jag och Erik har tagit ledigt på fredag.. Vi ska åka ner till sundsvall och bo på hotell!! :) En lyxig minisemester i en loftsvit.. Resan avslutas så klart med ett besök på IKEA! (till Eriks förtvivlan...)

Därför kunde jag inte låta bli att gå lös på jullådan... Har satt upp mina rödvitrandiga julgardiner i köket, piffat med lite hyacinter och tagit fram årets nya fina julprydnader.

Just det.. Jag fick ju en så fin ljusstake av min mamma förra året... och jag kunde inte låta bli att ha den också:) (Hade idéer på 4 st olika ljusstakar i år, men var tvungen att begränsa mig.. Det blev 2.)


Here it is... !

Så här ser det ut ikväll på skåpet i vardagsrummet... Lite väl mycket saker där just nu men har liiiiiite svårt att välja :)
Tazetter och hyacinter..

Det är ju lite synd att det är så mörkt ute.. och att vi inte har några taklampor! haha, det är en sak som står på shoppinglistan inför IKEA i helgen..

3 kommentarer:

 1. Så mysiga bilder och vad fint det blev med ljusen på brickan!

  Har tyvärr inga detaljbilder från marknaden. Det var så urkasst ljus så jag tog bara några få bilder. Men om du är intresserad av något så skickar jag självklart. Maila bara så kan jag fota sakerna lite bättre åt dig.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Adventsljusen med siffror är fantastiska!! Vill oxå ha....

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för titten och dina fina ord!
  Kul att titta in här hos dig - jag gillar dina cementfat:)
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!