15 oktober 2011

Nya lampor

Hej på er!
Ja jag vet att jag varit jääääätte dålig på att uppdatera här.. Jag har inte riktigt haft så mycket att ta kort på!
Men idag tog jag rummen ur och drog en repa runt huset med systemkameran... Nu ska ni få se!

Jag har köpt en lampa på loppis, som jag sedan bytt sladd på...
Å en lampa vars stomme jag fått av Eriks mormor, som jag bytt tyg på.

Börjar med loppislampan!


Det började med att jag hittade en sån här lampa med grön skärm för 80 kr. Jag blev bara så sugen på den svarta hållaren med av och på knapp så jag betalade och såg glad ut trots att jag köpte lampan av en riktig snåltant. Sen åkte jag på en annan loppis och hittade denna lampa för en tjuga, och en riktigt fräsig färg:) Den gröna skärmen har jag sprayat svart men har tänkt ha den gula nu fram till jul iallafall :) Kul att kunna variera sig och den svarta skärmen kan man ju offra och leka lite med..
Jag bytte slagg till en i textil, sedan satte vi dit en dimmer på sladden eftersom vi inte kan få dimmer vid lampknappen utan att leta upp en elekriker.. (för många knappar i samma uttag...)Sen fick jag ju en stomme av Doris. Den skulle egentligen kastas men då hade hon räddat den för att hon var säker på att jag skulle kunna göra något kul med den...
Jag har sett dom här lamporna gjorda av virkade dukar tidigare och sparat den idéen i hopp om ett sug att göra en, men det fick istället bli inspirationen till denna lampa.


Spetstyget är ganska kraftigt så man får lite "virkatkänsla".
Den får väl hänga i pysselrummet ett tag :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!