23 oktober 2011

Början på mitt pysselrum!

I veckan fick jag ett ryck. Nu ska jag göra i ordning mitt pysselrum! Men eftersom allt ska hända på en gång så har jag inte målat väggarna, slipat golvet osv.. Utan jag började möblera, gick runt runt i huset och funderade på vilka möbler jag kunde ta! Det är ganska lågt tak och resten snedtak så det är lite utmaning i möbleringen... Men jag hittade lite möbler och prylar som passade perfa! Det blev bättre än vad jag tänkt mig (hade inte så höga förhoppningar med tanke på att det skulle hända på en gång).
Jag tänkte bjuda på lite bilder! Men eftersom det står en TV på golvet, högtalare, kartonger och massa strunt som inte ska vara där inne så blir det inga översiktsbilder, än!

Den här hyllan hittade jag ute på gården :) Köpt den på IKEA för 99 kr och har haft krukor mm på den :)Denna ram målade jag om för över ett år sedan men har inte haft den framme eftersom jag inte haft någonting vettigt att ha i den.. Men nu när jag fixade pysselrummet så gjorde jag den till en anslagstavla eller typ "ideaboard" :)

Uppslagsbok? Eller billigt pysselmaterial? :)

Här har jag lite saker som får stå framme jämt. För inspiration och för att vara nära tillhands!

Självklart har jag invigt rummet idag och... ja, jag har ett par bra pyssel att dela med mig av! Men det får ni imorgon, nu är vår sena söndagsmiddag klar!
Kokt potatis och älgkotletter med en härlig viltsås på bl.a. grädde, rosmarin, enbär och rödvin...
Erik kom hem med ännu en back kött ikväll, därav den sena middagen!

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!

2 kommentarer:

  1. Åh vad fint pysselrum du har! Skulle bra gärna vilja sitta där och inspireras :)
    Hoppas allt är bra med dig!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!