27 oktober 2011

Gör ett eget vackert silversmycke!

För några helger sedan var jag hem till mina föräldrar. Jag och mamma skulle pyssla och åkte iväg på loppis för lite material och idéer... Kom hem ganska tomhänta.. Som tur var hade mamma en jätte fin udda silversked som är något arvegods.. Pappa fick hjälpa till lite här... Såga av, banka ut och borra hål och slipa till, sen vad det klart :) Ett vackert halsband istället för en udda sked i en låda. Silver så alla kan använda det och en släktsked så halsbandet betyder lite extra :)


Man kan göra olika varianter men eftersom handtaget var så fint så ville jag ha även det :) Satte en liten ring igenom båda delarna och på en matchande gammal silverkedja. Jag tror jag ska använda mig av pappa fler gånger, det är ju han som gjort det här :)

Får ut och leta vackra skedar på loppis å sen åka med dom hem till pappa!


Det var här bestick idén började.. Bordsplacering? Menyn? Kom ihåg?
Enkelt och tjusigt :)

Här kommer förresten en sneakpeak på ännu ett papparelaterat projekt...

1 kommentar:

 1. Hej på dig!
  Tack för besöket! Du har själv en härlig pysselblogg, skall du vet! Smycket är supersnyggt!!!

  Schablonen du frågade om, finns i många olika affärer (bl.a supermarkets här i Finland) och är en prydnad på brickor, nyckelskåp, etc, som jag sedan rivit bort och använt som schablon. Det är många som frågat mig samma fråga, och många har hittat "schablonen". Hoppas du också gör det!!!

  Berätta sen hur du lyckas!

  Håller tummarna!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!