16 augusti 2011

Loppispirr i magen!!!!!

Ja det har jag haft hela dagen... Loppispirr! Vaddå, har ni aldrig hört det uttrycket? Inte jag heller men det var så jag kände idag :) I veckan har jag spanat så mycket på olika bloggar och inventerat både idéer och material att jag fick ett sånt sug efter loppis! Jag skulle åka direkt efter jobbet så det har pirrat av längtan i magen :) Tanken var egentligen att hitta något kul att pyssla med, men det är väldigt svårt om man inte vet vad man letar efter.. Så istället blev det lite fina prylar :)

Jag har en sån här stor burk redan, men har länge velat klona den.. Just nu håller den mina finaste pappersrullar i pysselrummet men jag vill även ha en stor vas och en ljuslykta.. Så det bidde en till burk:) Fyndade blommorna för en tjuga så burken får agera vas tills blommorna dött, sen blir det ljuslykta!Jag köpte en jättefin kökshandduk för en femma också, den lixom bara åkte ner i korgen.. Halsbandet också :)

Såg förresten Underbara Clara på en utav loppisarna:)2 kommentarer:

  1. Vilka jättefina bilder! Kul att få se dom!
    /Jessica, gröna grenen

    SvaraRadera
  2. Hör av dig nästa gång du känner loppispirr, ifall du vill ha med dig en kompis :) Vad duktig du är som torkar kryddor, en annan är en lite latare hemmafru ;)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!