23 augusti 2011

I piffartagen!

Det är så skönt när man får ett inredningsryck! Ut med det gamla och in med det nya. Eller egentligen så är ju det mesta nya gammalt nu för tiden :) Man kan titta på en hylla eller ett bord och aldrig bli riktigt nöjd med prylarna man har där.. Men ibland får man en idé :) Oftast är det en känsla jag vill förmedla på något vis, som alltid är sammankopplad med årstid :)

Här har jag ställt i ordning en auktionsbricka på vardagsrumsbordet. Den söta glasflaskan köpte jag för en femma på loppis sist jag var iväg. Det står STOCKHOLM F.PAULI på den. I den har jag satt ned två av rabatternas nu vackraste blommor, resten håller på att ha gjort sitt för i år :)

Gillar den sexkantiga flaskan.. Vem har sagt att man måste ha en vas?


Den här flaskan köpte jag för en tia, plus glaskorken för en till tia!
Gillar färgen, formen och att det står 400 :) Flaskan har dock ingen funktion ännu, förrutom att stå på en hylla i köket och se fin ut!


Jag köpte glasburken och silverfaten (4 st!) på loppis. Burken blev en ljuslykta och har nyss varit en vas!
Silverfaten blev jättesöta till mina små patinerade krukor!

Tror min mor ska få en bricka eller två om hon vill ha:)


Nu börjar jag längta lite efter hösten... Massor med tända ljus, enbärsris och få slänga sommarblommorna på komposten!

1 kommentar:

 1. Hej!
  Tack för torka blåbärs tipsen. Hörde också att man skulle ha luckan lite på glänt när man hade bären i ugnen. Hur har det gått för dej med torkningen? :) Mina vägrar att bli torra, har haft dem i ugnen HELA dagen och jag tycker inte att det har hänt så mycket... Hm..
  Fina bilder du visar förresten!
  Ha det gott
  /Johanna

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!