6 maj 2011

Äntligen vitt

Vi är klara med vardagsrummet sen ett tag tillbaka. Jag har inte haft varken tid eller lust att blogga på slutet.. Vet inte vad det beror på men.. Vi har iallafall mycket att göra! Göra om i rabatterna, renovera badrummet, sätta in en altandörr och lite småfix... Just nu ligger jag hemma med order att vila! Jag har massa inflammationer framför allt kring höften som gjort att jag inte haft mycket krafter över efter en dag, kanske är därför jag inte orkat blogga?

Jag kan bjuda på lite bilder iallafall...
Det känns helt underbart med vitt i vardagsrummet. Ljust och fräscht och man kan ändra accentfärger hur man vill...  Ramarna köpte jag på loppis i måndags och har nu målat om dom!


Ovanför soffan...

Penséer i en upphittad gammal hink!


I dag när Erik kommer hem från jobbet ska vi åka in till stan och handla blomjord och lite delar till bilen.. Måste byta kamrem :( Sen ska vi äta middag på en grekisk restaurang och sen avslutar vi kvällen med en skräckis på bio! Nya Scream :) Resten av helgen blir lugn bortsett från att vi ska till mina föräldrar och hämta jordgubbsplantor! Det är väldigt spännande att se vad som ploppar upp i rabatterna just nu... Dom ska grävas upp och göras om men det kan ju finnas en del blommor som man kan ta vara på! Men det mesta är ogräsblommor, perenner som sprider sig som galningar... Det ska bort!

Blev så glad när jag såg dessa blåsippor tittade fram:) Dom ska sparas!Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!