25 mars 2012

Utbyggnaden

På måndag eller tisdag kommer våra fönster. När snickarna monterat dem så är de i princip klara här, de kommer tillbaka lite senare och gör lite småsaker bara.
Dörren sitter där för att snickarna ska kunna ta sig in och ut, men i veckan kommer det sitta ett fönster där istället och vi kommer att öppna upp in till huset.

Till vänster på den stora väggen kommer ingången till huset. Det blir en ganska stor öppning. Till höger blir det dubbla altandörrar och några stora fönster med utsikt mot skog, berg och åkrar.

Här kommer det vara ett stort fint matbord och till höger blir det soffa och tv.

Hörnet med (snart) två fönster.


Som ni ser går det framåt även fast vi själva känner att energin håller på att ta slut och att det därför går rätt trögt... Är inge kul att vara inne och arbeta när solen skiner där ute..
Såg även att små vårblommor börjat ploppa upp här ute... bakom en stor snöhög mot husväggen så man ser dom inte... haha.. Har rensat bort lite skrot idag som låg på min rabatt som jag gjorde i fjol. Hoppas allt klarat sig när de kört traktor över hela gården...

2 kommentarer:

  1. Det blir så vansinnigt fint!!! Du har verkligen smak och sinne på det rätta stället!!

    SvaraRadera
  2. Hej Victoria!
    Vad fint ni gör!Har tänkt på dig och att vi pratade om att komma och hälsa på för lääänge sen.Kanske kan vi komma förbi ngt i sommar.Vendela pratar om dig ibland.Numera har jag också en blogg och ett projekt om du inte redan kikat kolla på: www.projektomtanke.blogspot.com

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!