13 februari 2012

Snart....

Ja snart har vi ett fungerande kök. Men det är inte klart..... Toan blev fördröjd en vecka pga säljarens felbeställningar, idag satte snickarn in bänkskivan i köket... Med fel mått, såklart. Säljaren har klantat sig med vår bänkskiva för x antal tusen... Imorrn ska vi dit och begära prissänkningar, annars får de ta igen skivan...  Åååh, just nu känns allt åt h-vete, men imorrn kanske det går bättre...

Halva gården är skottad inför utbygget, imorrn kommer virket.

Snart har vi iallafall ett kök där vi kan laga mat! saknar älgkött och hasselbackspotatis... Mmm! Ikväll ska vi måla lite här och där.och imorgon är det faktiskt alla hjärtans dag så då jobbar vi inte så länge... :) i helgen tapetserade vi en del av köket och jag bara älskar tapeten.... Det kommer att bli fint! Snart får vi montera luckorna!

Mycket på gång, jag visar lite dåliga bilder...



1 kommentar:

  1. Hej på dig. Mycket på G hos er ser jag, härligt =)
    Den tapeten är helt underbar ja... kommer inte ihåg vad den heter men frågade mannen igår o han trodde det var en eco tapet iaf. Läste i en tidning för ett tag sen att nån undrade om samma tapet som fanns i ett reportage men vad jag kommer ihåg så finns den inte längre. Men om du vill så kan jag maila en bild till dig på tapeten -vi har ju kvar den på väggarna inne i skafferiet- och så kan du ta med dig den till nån butik eller leta på nätet! hör av dig isf.

    ha en toppendag. Kram Pirre

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!